Que fem

Vivers Port de Mô

Un cop comença la temporada bona per als musclos, d'abril a setembre aproximadament, s’extreuen a diari de les muscleres, iniciant així la darrera fase del procés: neteja i selecció, depuració i expedició.


Treballem només amb productes que podem mantenir a les muscleres o al centre de depuració vius.  D’aquesta manera s’extreuen de l’aigua i en menys d’una hora estan en mans dels nostres clients proporcionant un producte totalment fresc.

"Treballem només amb productes que podem mantenir vius a les muscleres o al centre de depuració "

LES TRES FASES DEL PROCÉS

NETEJA I SELECCIÓ


El procés de neteja i selecció ha evolucionat notablement en els darrers anys. La despesa en adequar les nostres instal·lacions a nivell mecànic ha servit per obtenir una neteja més a fons, una selecció més regular i també ens ha fet reduir el temps en què el musclo es troba fora de l’aigua, millorant notablement la seva qualitat.

DEPURACIÓ


Feta la selecció deixem reposar els mol·luscs al centre de depuració durant un període de temps.

El procés de depuració consisteix en fer filtrar els mol·luscs durant hores en aigua de mar totalment neta, desinfectada i controlada. Aquest procés és crucial per a garantir la seguretat alimentària dels mol·luscs.

EXPEDICIÓ


L'endemà es revisen el pes i els productes, passant a l'etiquetatge del producte final per a la seva comercialització.

D’acord amb la normativa vigent, un correcte etiquetatge permet al consumidor final obtenir una informació adequada del producte i, a més, constitueix un element bàsic de la traçabilitat.

Muscleres González @ Tots els drets reservats