Qui som

S'ALTRA BANDA D'ES PORT

Muscleres González

QUI SOM

El Port de Maó és únic en molts aspectes, també en el biològic. Les seves corrents submarines d’aigua dolça i el nivell de plàncton existent permet el cultiu de mol·luscs.


Muscleres González és una empresa ubicada en el Port de Maó, que es dedica al cultiu, depuració, envasat, expedició, i  comercialització de mol·luscs bivalves vius.


Des de l’inici de la nostra activitat, aquest sector ha evolucionat notablement i ens hem esforçat per estar a l’alçada i poder cumplir les exigències que ens demanen les noves normatives sanitàries i comercials.


La nostra empresa aposta per una política, on la qualitat i la seguretat alimentària dels nostres productes és primordial.


Ofici de tradició

EL LLEGAT

El d'aqüicultor és un ofici, en la gran majoria dels casos, d’arrels familiars i marineres. És el cas de Muscleres González, on trobem al Francisco González, en Paco, que és qui porta les regnes actualment de l'empresa i que va heretar l'ofici de mariscador del seu pare, en Toni González.

En Toni González i en Paco

Primera musclera a cala Rata

S'altra banda de's port

LES MUSCLERES

En un indret incomparable trobem el viver de Muscleres González. Des de s'altra banda de's port és on comença i on acaba tot el procés de la cria del musclo fins el seu etiquetatge final per la seva comercialització.


Tres muscleres són les que ens proporcionen durant tota la temporada aquest magnífic mol·lusc bivalve.Muscleres González @ Tots els drets reservats