Els productes

VIVERS PORT DE MÔ

Mol·luscs quilòmetre zero

ELS NOSTRES PRODUCTES

el rei de la casa

EL MUSCLO

Espècie

Mytilus galloprovincialis


Característiques

El port de Maó és únic en molts aspectes, també en el biològic. Les seves corrents submarines d’aigua dolça i el nivell de plàncton existent permet el cultiu de mol·luscs.

Pel que fa al tema del cultiu principalment obtenim el musclo de dues maneres distintes: seleccionant diàriament els musclos petits que  junt amb els adults obtenim en el procés de cribratge i comprant d’altres zones del Mediterrani, sempre de la mateixa espècie (mytilus galloprovincialis), per submergir-los a les nostres aigües.

Un cop submergits pertanyen a les muscleres fins al moment de ser comercialitzats. Les nostres aigües fan possible que els mol·luscs obtinguin un exquisit sabor a mar fent-lo únic. 


Format  de venda

En sac

la mar a casa teva

LA CLOÏSSA

Espècie

Ruditapes philippinarum


Característiques

Les cloïsses s’extreuen a diari del nostre centre de depuració per a ser seleccionades minuciosament una a una, envasades i comercialitzades al moment. Degut al temps que romanen al centre de depuració podem oferir una cloïssa sense sorra i amb  una excepcional frescor.


Format de venda

En malla

la gravada, la millor

L'ESCOPINYA

Espècie

Venus verrucosa


Característiques

Des de finals de setembre fins a finals d’abril es capturen de forma artesanal per a la seva venta. Les petites es tornen a sembrar fins a assolir la mida adequada. La resta de mesos de l’any s’importen d’altres zones per a mantenir-les vives als nostres vivers i poder oferir un producte totalment fresc.


Format  de venda

En malla

la perla de la mar

L'OSTRA

Espècie

Ostrea edulis


Característiques

S’obtenen principalment de dues maneres: mariscant per la badia del Port de Maó o mitjançant el cultiu a les nostres muscleres. Al igual que el musclo, les aigües del Port de Maó els hi aporten un senyalat sabor a mar.


Format de venda

En capsa

Muscleres González @ Tots els drets reservats